Lucka 17 – bilder (och kort om lucka 18)

Lucka 17 gjordes av Virka dygnet runt och var för en god sak.
Den hittades först av Sibylla, sen av Ilse tätt följd av Daniel.

Lucka 17 1

Lucka 17 2

Följ @virkadygnetrunt

Ännu en lucka som försvann
Angående dagens lucka 18 så verkar den ha gått samma öde till mötes som många andra luckor i år, nämligen att den blev förstörd innan första luckletaren hann till platsen. Det är ett konstigt sammanträffande att luckor som ofta sätts upp ungefär 10-14 timmar innan koordinaterna publiceras hinner åka ned så snabbt. Det kan väcka tankar i ens foliebeklädda huvud att sanerare eller konsthatare även de har GPS-funktioner på sina telefoner. Eller så är det maximal återkommande otur. Hur som helst så kommer bilder från dagens lucka imorgon, liksom koordinater till en lucka till.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>