Lucka 24 – Bilder

Lucka 24 är signerad Nobs, det här är årets sista lucka. Först fram idag var Fredric, alias X och Rebecka H. Fler inskick strax därefter var Daniel S, Ilserita, Hanna, Keith, Sibylla, m fl. Starkt jobbat alla och tack för i år. Har varit en bra runda och vi längtar redan till nästa års upplaga. Håll utkik på gatorna så kommer ni hitta vacker och tänkvärd konst. Tack alla gatukonstnärer som kämpat mot väder, vind och stygga vargen. Vi återkommer om prisutdelningar. God jul och Gott nytt år! IMG_0582

2014-12-24 14.53.35image (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>